Serendipity tour S2M 19, 20 & 21 dec.

Serendipity_tour_19-21-

De Serendipity tour met het Broodfonds georganiseerd door Seats2Meet, 19, 20 & 21 december


Serendipity: het vinden van iets onverwachts en bruikbaars terwijl je op zoek bent naar iets totaal anders

Vanwege de boeklancering van het gloednieuwe boek ‘The Serendipity Machine’ van Sebastian Olma, is er een driedaagse tour door Nederland georganiseerd door Seats2meet. Van 19 tot 21 december a.s. worden elf Seats2meet en aanverwante locaties door heel Nederland aangedaan om dit boek op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Het Broodfonds gaat mee en geeft tijdens deze tour bij iedere locatie een workshop.

De tour gaat langs 11 locaties hier zie je het overzicht.

Programma:

20 minuten:
Sebastian Olma, de auteur van ‘The Serendipity Machine', zal onder andere spreken over de kracht van serendipiteit en hoe je verstorende business modellen kunt maken in de Society 3.0 context.

20 minuten:
Hiernaast zal spreken directeur en mede-oprichter van Seats2meet.com, Ronald van den Hoff, over zijn boek Society 3.0 en de daarbij behorende kansen. In Society 3.0 geeft Ronald van den Hoff een indrukwekkend inzicht hoe we in Nederland veel zaken anders kunnen aanpakken en oplossingen kunnen vinden die vanuit de bestaande structuren niet mogelijk zijn.

20 minuten:
De derde spreker is Teemu Arina. Teemu Arina is directeur en oprichter van Meetin.gs en zal onder andere spreken over hoe je meer uit vergaderingen kunt halen door het fysieke en het virtuele met elkaar te verbinden.

Per workshop: 30 minuten:
Hiernaast worden twee workshops georganiseerd. Een hiervan gaat over het Broodfonds. We zullen je daar vertellen wat het Broodfonds is, hoe het werkt en er is ruimte voor het stellen van je vragen. Tijdens deze workshop zal je alles te horen krijgen over de kansen die het Broodfonds voor ondernemers biedt, kom dus langs!

De andere workshop wordt geleid door Yulia Kryazheva. Yulia Kryazheve is eigenaresse van Yulia Ink. Zij is verantwoordelijk voor de illustraties die te vinden zijn in The Serendipity Machine.

Let wel: Er is een minimale deelname van 50 personen voor de workshops. Meld je dus aan en vraag rond in je netwerk wie er mee gaat!

Lees meer op de speciale website of facebook pagina

Sitemap