Bijeenkomsten

De BroodfondsMakers reizen door Nederland om ondernemers die een broodfonds willen oprichten te informeren                                         

In april en mei zijn de BroodfondsMakers flink op pad geweest in Nederland. Naast de gewone presentaties worden door het hele land algemene informatieavonden over het Broodfonds georganiseerd. Ondernemers kunnen zich laten informeren tijdens deze avonden maar ook andere ondernemers uit hun regio ontmoeten en zo samen een groep starten.


Op 18 april waren er meer dan 50 ondernemers uit Limburg in Maastricht bijeen die vol aandacht luisterden en vragen stelden. Op 7 mei kwamen zo’n 60 mensen naar de avond in Den Haag, daarna volgden op 13 mei Haarlem, 15 mei Doetinchem en 16 mei Deventer. In al deze plaatsen zijn inmiddels broodfondsen in oprichting.

Er komen nog bijeenkomsten in Zeeland op dinsdag 4 juni en in Drenthe op donderdag 6 juni. Mocht je mensen kennen uit deze provincies, breng ze graag op de hoogte van de bijeenkomsten! Op onze website onder de agenda vind je alle informatie en ook nieuwe data van activiteiten.


In je plaatst een bijeenkomst organiseren?
Wil je samen met ons een algemene informatiebijeenkomst over het Broodfonds organiseren voor ondernemers uit je regio of dorp? Neem dan contact met ons op info@broodfonds.nl

 

Sitemap