Heemstede: Voor en door ZZP'ers

op: 19-06-2013

Heemstede_ZZP_dag_19_juni

ZZP-bijeenkomst Heemstede op woensdag 19 juni 2013

Op woensdag 19 juni 2013 om 20.00 uur organiseert de gemeente Heemstede alweer de derde ZZP-bijeenkomst in het raadhuis te Heemstede. Het thema van de bijeenkomst is 'Voor zzp'ers, door zzp'ers". Voor deze bijeenkomst zijn drie interessante sprekers uitgenodigd.

Datum: Woensdag 19 juni om 20.00 uur. 
Inloop vanaf 19.30 uur.
Waar: Raadhuis gemeente Heemstede, Raadhuisplein 1 te Heemstede
Aanmelden: mail Thijmen Loggers 

Programma
De burgemeester van Heemstede, Marianne Heeremans, zal de avond openen.
Adrieke de Kraker
De eerste spreker is Adrieke de Kraker. Zij zal een presentatie verzorgen over de inzet van social media. Via social media kunt u uw werk als zzp'er beter onder de aandacht brengen, uw netwerk vergroten en slim samenwerken. Adrieke de Kraker is zelf zzp'er, woont in Heemstede, begeleidt ondernemers en organisaties bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en de inzet van social media daarbij.
Paul Leering
De tweede spreker is Paul Leering, oprichter van "de Daalse Lente". Hij zal een presentatie geven over het "verbinden en versterken van de zelfstandigen, zowel onderling als met de markten". Daarnaast vertelt hij meer over de opening van de derde vestiging van de Daalse Lente, naast die in Bloemendaal en Haarlem, in Heemstede.
Biba Schoenmaker
De derde spreker is Biba Schoenmaker. Zij zal een presentatie geven over het 'Broodfonds'. Het Broodfonds is een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zelfstandig ondernemers. Biba Schoenmaker is medeoprichter van de BroodfondsMakers Coöperatie. Dit bedrijf adviseert en begeleidt bij het opstarten en draaien van Broodfondsgroepen.

Netwerkborrel
Na de presentaties zal aan u ruim de gelegenheid worden geboden nader met elkaar in gesprek te gaan. De avond wordt afgesloten met een hapje/drankje.

Sitemap